+46 708 29 58 68 sales@teamivate.com
Välj en sida

Nästa generations plattform för den digitala arbetsplatsen

Allt dina medarbetare behöver i en plattform

Fyll er App med alla funktioner ni behöver.  Nyheter, polls, quizz,  video och mycket mer. Teamivate Hub är en central plattform för att skapa och hantera allt i er App och följa upp på hur den används via Teamivate analytics.

Branding

Skapa en App med er existerande branding eller något nytt, ”My Company Hub” tex. Design, färger, typsnitt kommer vara i ert företags identitet och alla delar av appen skräddarsys i uppstartsfasen.

Processhantering

Behöver ert företag ett mer användarvänligt sätt att hantera era processer? Oavsett om det gäller körersättning, semesterregistrering eller beställa nytt kaffe till fikarummet kan vi hjälpa er att hitta en lösning som är rolig, enkel och som underlättar allas vardag.

Säkerthet först

Vi håller högsta möjliga säkerhetsstandard i våra datahallar och krypterar all trafik med SSL. GDPR ställer sina krav på personuppgiftshantering, med oss kan du känna dig säker på att de kraven uppfylls.

Seeing is believing

Video, Ljud, Text...

Oavsett om du vill bygga en mico-learning portal eller en egen youtube har vi moduler som passar ditt tillfälle. Mixa ditt innehåll och använd text för längre byråkratiska meddelande och video för att kommunicera ert senaste resultat.

Användarhantering

Oavsett om det handlar om onboarding av nya medarbetare eller gruppindelning i olika enheter och kontor så kan du känna dig trygg med Teamivate CMS.